Relax, geniet en straal

Rated 5,0 out of 5
22 juni 2024

Veroniek is niet alleen maar mijn top nichtje maar ook een zeer professionele schoonheidsspecialiste. Al jaren leidt ze haar zaak in hart & nieren en voert ze haar beroep in volle glorie uit. Ze volgt regelmatig opleidingen wat haar vakkennis in behandelingen en producten alleen nog maar meer de hoogte in jaagt. Wanneer je bij Esthes binnen stapt, word je steeds met een grote glimlach door Veroniek & Salima onthaald. Na mijn gelaatsverzorging met zalige massage, pedicure/manicure ga ik stralend buiten. Sinds kort kleuren ze ook mijn lichtere wenkbrauwen, aanvankelijk een voorzichtige stap om te proberen maar wat een meerwaarde nu om zo meer cachet aan je gelaat te geven. Zalig toch om te genieten in een vertrouwde omgeving. Een dikke dankjewel Esthes team voor jullie gouden handen en professionaliteit! *zen*zen*zen 💜

Isabelle Mennes

Prima producten

Rated 5,0 out of 5
12 juni 2024

Zeer tevreden over de tanning spray die ik bij Esthes kocht. Ik krijg nu veel complimenten over mijn bruine benen. Eindelijk een product dat gemakkelijk aanbrengt zonder strepen en dat heel natuurlijk overkomt.

Anke

Heerlijk relaxen.

Rated 5,0 out of 5
21 maart 2024

Ben al meer dan 20 jaar een trouwe en tevreden klant.

Prima verzorging en een toffe babbel.

Liliane Praats

Topverzorging & Heerlijk relax!

Rated 5,0 out of 5
5 maart 2024

Ik ben altijd heel tevreden van de professionele verzorgingen en producten; met een mooi resultaat! Een me-time momentje bij een leuke babbel!! Een echte aanrader ☺️

Fran Ooms

Even niets moeten…zalig

Rated 5,0 out of 5
16 januari 2024

Ik ga geregeld langs bij Esthes voor ontharing van de bikinilijn, en onlangs ook een gelaatsverzorging laten doen. Ik ben super tevreden en dit wordt mijn vaste stekje voor verzorgingen. Ze zijn professioneel, ik voel me er altijd super warm onthaald, en ik steek er ook elke keer iets van op dankzij hun advies en kennis. Je bent er in goede handen:)

Catherine H.

Heerlijke me-time

Rated 5,0 out of 5
8 november 2023

Altijd weer heerlijk genieten bij Veroniek! Haar gouden handen doen je wegdromen van begin tot eind, warm en persoonlijk, vriendelijk. Altijd een beetje thuiskomen ❤️

Davina

Ontspanning ten top

Rated 5,0 out of 5
2 november 2023

Ik ga regelmatig langs bij Esthes voor ontharing en gezichtsbehandeling. Zalig ontspanning en super klantvriendelijk!

Maryline Colebunders

Herboren

Rated 5,0 out of 5
27 oktober 2023

Ik ging langs voor een gelaatsverzorging, maar hun behandeling is echter een totaalervaring waar heel je lichaam zen, ontspannen,… van wordt. De persoonlijke, warme aanpak is de troef van dit team. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar me-time en een behandeling op maat!

Ann V

Zen

Rated 5,0 out of 5
4 oktober 2023

Je komt binnen in een cocoon van rust en je bent dus zen van de eerste moment tot de laatste, mijn tweede afspraak is direct vastgelegd bij het naar buiten gaan.

Sven

Professioneel en warm

Rated 5,0 out of 5
4 oktober 2023

Al jaren kom ik bij Esthes. Dat zegt eigenlijk al genoeg 😉 Ik vertrouw voor 100% op het advies van Veronique wat betreft mijn verzorgingen, producten, behandelingen. Nog nooit kwam ik bedrogen uit. Veronique blijft zich ook bijscholen en kan steeds nieuwe behandelingen of producten aanbieden die ik ook in vol vertrouwen aanneem. Tel daar nog het warm menselijk contact bij en je weet dat je goed zit bij Esthes.

Absolute aanrader!

Els Béatse

Top Zalig Me Time Moment

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2023

Bij Esthes kom ik steeds blij buiten, professionele verzorging, voor iedere klant de nodige tijd, in een mooi en aangename sfeer !

Een schoonheidssalon met een hart voor mensen, die met oog op een perfecte verzorging, een warme babbel, het wel slagen van een verzorging je ook een optimistische boost geven !

Ilse Daems

Service, volledige focus en zò toegankelijk!

Rated 5,0 out of 5
28 juli 2023

Ik kom al een hele tijd bij Esthes en iedere keer opnieuw wandel ik met een super fijn gevoel naar buiten. Ze maken oprecht tijd voor jou, kiezen voor de volle efficiëntie, ze zijn enorm sterk in hun specialisatie én in timemanagement, niet onbelangrijk. De flexibiliteit die ze iedere keer tonen, is zo fijn om te ervaren. Waardevol adres voor iedereen die houdt van Q-time, timing en service gekoppeld aan warmte en spontane vriendelijkheid ;-).

Ine

Heerlijk relax

Rated 5,0 out of 5
16 juni 2023

Bij Veroniek kom ik altijd heel relax buiten. De gezichtsbehandeling met hyaluronzuur is een van mijn favorieten aangezien ik een heel droge huid heb. Telkens kom ik herboren buiten. Dit geldt tevens voor alle behandelingen die je bij hen laat doen. Een warm welkom en babbeltje kan er altijd af. Kortom … terugkomen is zoals thuiskomen. Dank je wel voor alle verzorgende momenten!

Melissa Dejongh

TOPadres!

Rated 5,0 out of 5
10 mei 2023

Topadresje met persoonlijke en professionele aanpak van Veronique. Hier wandel je met een grote glimlach en ontspannen gevoel buiten.

Veerle

Puur genieten!

Rated 4,0 out of 5
23 april 2023

Zoals steeds weer genoten van de gelaatsbehandeling. Steeds professioneel, altijd goedgezind en een fijne babbel tijdens de behandeling.

Ik kom er al jaren met veel plezier en tevredenheid.

Een bezoek is zeker een aanrader.

Martine V.d.H.

Martine

Een adres met hoge verwenfactor!

Rated 5,0 out of 5
30 maart 2023

De behandelingen bij Esthes zijn pure verwennerij. Even een uurtje voor jezelf en lekker ontspannen.

Kwaliteitsvolle behandelingen met een glimlach gegeven door Veroniek en Salima. Zeer smaakvol ingericht salon. Eerlijke prijzen, duidelijk en overzichtelijke site, professioneel advies voor mijn producten om na de verzorging thuis verder te gebruiken.

Veroniek en Salima stralen professionaliteit, positieve energie en vriendelijkheid uit.

Aanrader voor ieder die wil ontspannen of het nu is voor ontharing, massage, pedicure of een gelaatsverzorging.

Na een bezoekje aan Esthes voel ik mij altijd als nieuw.

Veroniek heeft mij kunnen overtuigen om mij wenkbrauwen te kleuren. Heeft ze toch haar best voor moeten doen! Tot op vandaag nog geen spijt van gehad!

Sandra Havermans

Zalig genieten !!

Rated 5,0 out of 5
12 maart 2023

Telkens weer mijn zen momentje als ik voor een gelaatsverzorging ga. Mijn huid voelt zalig aan en heeft een perfecte glow. Aangezien mijn wenkbrauwen zeer licht en dun waren heb ik powderbrows laten zetten bij Veroniek. Perfect resultaat. Zo fijn dat ik deze stap gezet heb. En absoluut niet pijnlijk. Merci voor de goede zorgen..

Sandra Smolders

Tijd voor jezelf !

Rated 5,0 out of 5
12 februari 2023

Steeds een warm en vriendelijk onthaal en professioneel advies. Een echte aanrader voor een me-time momentje.

Ik kijk al uit naar mijn volgende afspraak 🙂 !

Vicky

Iedere keer genieten

Rated 5,0 out of 5
28 januari 2023

Ik geniet iedere keer. Van een gezichtsbehandeling, pedicure of manicure, .. alles wordt gedaan met de glimlach en met de grootste kennis en passie.

Ben je eens een keertje te laat of verlet? Geen probleem, met dezelfde glimlach wordt naar een nieuwe afspraak gezocht.

Ik voel me ongelooflijk op mijn gemak bij Esthes! Een echt top team!

Ilse

ZALIGE ME TIME

Rated 5,0 out of 5
26 januari 2023

Vanaf het moment dat je binnenkomt komt er een zalig gevoel over je heen en brengt je tot rust.

Behandelingen zijn echt top (ook na 7 jaar dat ik er al kom) en zeer professioneel voor zowel gezicht als voetjes.

Ik kan het alleen maar aanbevelen aan mannen daar ik een man ben, maar ze moeten die stap zeker zetten want voor ons is het ook zalig en rustgevend.

Toon Janssens

Professionele behandeling

Rated 5,0 out of 5
20 januari 2023

Ik kom daar al vele jaren. Telkens wordt ik vriendelijk en vakkundig behandeld. Een aanrader !

Greet

ME TIME

Rated 5,0 out of 5
16 januari 2023

Het is telkens even weg van de rat race die we leven. No stress en relax buiten wandelen top adres !

Kristel

Esthes 5-⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rated 5,0 out of 5
3 januari 2023

Super vriendelijke en proffesionele 5-sterrenbehandeling op maat. Zalig toch dat mijn lievelingsmuziek wordt opgezet of dat Veroniek mijn nagellakkleur van buiten kent? Een échte aanrader om je lekker te laten verwennen en herboren buiten te gaan.

Nicky Lurquin

Even weg van de wereld

Rated 5,0 out of 5
2 januari 2023

Zodra je binnen stapt bij Esthes ben je even weg van de wereld. Veroniek en Salima ontvangen je steeds buitengewoon hartelijk. Je kan meteen volledig ontspannen terwijl ze je met veel kennis en kunde onder handen nemen. Zo kom je steeds piekfijn verzorgd en volledig zen terug buiten.

Ann Dehandschutter

Ultieme me-time moment

Rated 5,0 out of 5
20 december 2022

Voor het ultieme me-time moment moet je bij Esthes zijn. Onwaarschijnlijk vriendelijke vakdames die je meteen op je gemak stellen.

Puur genieten!

Dit is een absolute aanrader!

Katrien Basslé

Genieten, relaxen…

Rated 5,0 out of 5
20 december 2022

Het perfecte adres om te genieten van top behandelingen en top producten !!!

Viviane

Me time op en top

Rated 5,0 out of 5
19 december 2022

Even nood aan een verwen moment? Dan zit je perfect bij Esthes. Professioneel advies, zalige behandeling en alles met een warme glimlach. Ik ben al meerdere jaren super tevreden klant en tel steeds af naar de volgende afspraak!

Sandra

GENIETEN

Rated 5,0 out of 5
16 december 2022

Vanaf je binnen stapt wordt je verwend. Veronique en co verwennen je met een gezellige babbel en zalige behandelingen (pedicure en gelaat…), ontspannende sfeer.

Een heerlijke me-time-moment dat je even doet onthaasten.

Ik kom steeds tot rust hier.

Grote dankjewel Veronique en co voor jullie topservice, jullie advies, …

Een absolute aanrader om naar toe te komen.

Wendy De Meyer

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
16 december 2022

Een bezoek bij Esthes is een echte aanrader…gezellig kader…en vooral de behandeling ” TOP” ! Zowel pedicure als behandeling aangezicht…een leuke vooral ontspannende belevenis …een massage om “U” tegen te zeggen! Een behandeling met een grote glimlach!!

Brigitte Defossé

Zalig genieten

Rated 5,0 out of 5
12 december 2022

Super genoten van mijn gelaatsverzorging en massage vandaag, echt een aanrader….it keeps you young !!

Nicole

Zeer professioneel !

Rated 5,0 out of 5
9 december 2022

Een geweldig team, zorgen er steeds voor dat je er helemaal top verzorgd uit ziet. Geven deskundig advies en dat steeds met de glimlach!

Een absolute aanrader!

Ann Franck

Instant vakantiegevoel!

Rated 5,0 out of 5
14 november 2022

Na een behandeling bij Esthes wandel ik zen, opgeladen en met een natuurlijke glow op mijn huid naar buiten. Het is als een mini-vakantie midden in de drukke week! 5 sterren en nog veel meer voor Veronique & Co

Sabrina

Een heerlijkheid!

Rated 5,0 out of 5
24 augustus 2022

Wanneer je esthes binnenwandelt , word je verwelkomd met een warm onthaal en een lieve glimlach. Het is telkens weer een heerlijkheid mijn afspraakjes . Je wordt verwend, een fijne babbel, heerlijke me time, de perfecte verzorging, kortom iets om telkens naar uit te kijken . En wat zo fijn is , je gaat helemaal zen , blij en 10 jaar jonger buiten !

Daphné
5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 33 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%