Schoonheidsinstituut Esthes bestaat ondertussen 45 jaar en daar zijn we trots op! Ik ben in de voetsporen van mijn mama getreden en wist al sinds mijn kleutertijd dat dit ‘mijn ding’ was! In 2005 nam ik de zaak over en nu heb ik zelf al bijna 30 jaar ervaring. Met Salima aan mijn zijde vormen we een ideaal duo en staan wij elke dag paraat om jullie met de glimlach te ontvangen.

Onze verzorgingen passen we aan volgens de noden en behoeften van elke persoon. We bieden je een uitgebreid gamma verzorgings- en zonneprodukten aan voor gelaat en lichaam dat steeds mét advies wordt voorgesteld! Hiernaast hechten wij enorm veel belang aan jouw ‘ik-moment’. Drukke job, stress, gezin,… wij bieden jou steeds een moment van relaxatie!

En wat we niet mogen vergeten … mannen zijn bij ons meer dan welkom! Ook zij kunnen bij ons wat ‘me-time’ beleven, We hebben een specifieke verzorgingslijn!

Onlangs hebben we ons schoonheidsinstituut volledig gerenoveerd en kan je genieten van je verzorging in een rustige ruimte met ontspannende muziek zodat je herboren buiten komt!

Veroniek & Salima